Home

Velkommen til

Scansonic HD

Vi laver innovative højttalere i et elegant skandinavisk design. Med en baggrund i super high-end højttalere (Raidho) bruger vi trickle down-teknologi til at skabe højttalere, der har en fantastisk ydeevne i forhold til prisen. Samtidig ser de fantastisk ud i dansk design af høj kvalitet. Velkommen til Scansonic HD

Fremstillet i Danmark

For de mest større modellerers vedkommende, bygge disse internt i Danmark. Dygtige håndværkere skaber disse mesterværker i hånden i Danmark. Strenge test og snævre tolerancer sikrer, at produkterne lever op til de højeste standarder.

Dansk design

Danmark har en lang tradition for at designe fine møbler. Denne tradition fortsætter med Scansonic. Elegant design, der passer godt til ethvert interiør. Materialer af høj kvalitet anvendes i alle tilfælde. Et produkt du kan være stolt af at eje.

Raidho Baggrund

Alle Scansonic-højttalere er bygget på erfaringen og rygraden fra super high end-mærket Raidho. Raidho fremstiller højttalere, der koster op til 200.000 EUR+. Teknologien og håndværket er blevet overført til Scansonic.

Pris / ydeevne

Scansonic-højttalere giver ekstraordinær god værdi for pengene. Med Raidho som baggrund er teknologien til prisen enestående.

Innovation

Scansonic bruger teknologi og innovation til at flytte grænserne for, hvad der er muligt at opnå i disse prisniveauer, såsom bånddiskanter,, kulfiber og Kevlar forstærkninger på kritiske steder.